Catalog de magazine online  - Detalii articol
STATISTICI
  • Legături active: 3461
  • Legături propuse: 2
  • Linkuri inscrise azi: 0
  • Total articole: 20
  • Total categorii: 71
  • Subcategorii: 13

Lansam directorul MallWEB.ro

Data publicarii: March 16, 2008 01:34:54 PM
Autor: Suport MallWEB.ro
Categorie: Furnizori solutii ecomert
Directorul MallWEB.ro se va deosebi de alte directoare printr--o particularitate foarte necesara pe piata romaneasca de comert electronic.
In acest director vor putea fi inscrise doar magazinele online ce se adreseaza pietei locale si websiteurile ce furnizeaza servicii de comert electronic sau pentru comert electronic.

Cu o clasificare bine realizata dorim sa starnim atentia viitorilor nostri vizitatori.
Obiectivul nostru este ca sa promovam magazinele online si ne-am propus sa facem tot ce putem pentru ca vizitatorul sa vina aici in director pentru a-si cauta magazinul de care are nevoie.

Daca sunteti un intreprinzator (mai mic sau mai mare), va invitam sa va inscrieti magazinul in directorul MallWEB.ro si sa publicati articole referitoare la activitatea dumneavoastra. Vom fi foarte bucurosi sa le primim.Va multumim pentru interesul acordat si va uram succes la cumparaturi pe Internetul romanesc.
Evaluare
Trebuie sa fiti autentificat ca sa puteti vota.
Nota: 10 (1 voturi)
Comentarii

Nu s-a publicat nici un comentariu inca.


Trebuie sa fiti autentificat pentru a lasa un comentariu.
Despre comertul online
Generatoare
Producţia de electricitate este procesul de generare a energiei electrice de la alte forme de energie.
Bijuterii argint
Frumusete, stil, eleganta, toate acestea, pe langa multe altele, le aveti dumneavoastra, noi va oferim doar accesoriile - bijuterii din argint de la Ara Fashion.
Mobila bucatarie ieftina la comanda
Alege modele mobila bucatarie sau comanda mobila online. www.mobiliercomanda.com prezinta mobila bucatarie facuta la comanda.
Mobila sufragerie si mobila living
Scurta prezentare pentru mobila sufragerie si mobila living. www.mobila-sufragerie.ro prezinta mobila sufragerie facuta la comanda.
Mobila dormitoare copii la comanda
Afla cum si de unde poti cumpara mobila moderna pentru camera copilului tau. Cele mai bune dormitoare copii se gasesc pe www.mobiliercomanda.com/dormitoare-copii.html