Catalog de magazine online  - Detalii articol
STATISTICI
  • Legături active: 3461
  • Legături propuse: 0
  • Linkuri inscrise azi: 0
  • Total articole: 20
  • Total categorii: 71
  • Subcategorii: 13

Carucioare copii

Data publicarii: November 29, 2009 02:07:11 PM
Autor: Marian Alexandru
Categorie: Bebelusi
Cele mai mari firme producatoare de carucioare pentru copii sunt nume active pe piata carucioarelor de cel putin douazeci de ani. Printre aceste firme se numara si Babby Jogger precum si multe altele care s-au afirmat pe piata inca de prin anii '85. Aceste firme au evoluat nemaipomenit de rapid de-a lungul anilor. Mentionam urmatoarele facilitati pe care le prezinta carucioarele din ziua de azi: - Carucioarele cu protectie impotriva ploii, soarelui si chiar si cu protectie impotriva vantului. Cele din urma avand un fermoar care se trage pana la capat tinand astfel copilul sigur in carucior. - Carucioarele sunt facute special pentru mersul/plimbatul in oras. Aceste carucioare sunt mici ca dimensiuni, dar sunt totusi destul de incapatoare. Carucioarele nu sunt deloc grele si deseori au diverse sisteme de pliere. Acest tip de carucior pentru copii este ideal pentru orice parinte. - Carucioarele duble sunt carucioarele special concepute pentru gemeni. - Carucioarele cu diverse buzunare ascunse (cu inchizatoare pe baza de magnet sau cu scai) Acest carucior este foarte util si practic. Inainte sa alegi un carucior pentru copilul tau viziteaza http://www.carucior.com. Cauta sa afli toate caracteristicile carucioarelor preferate si alege sa cumperi caruciorul potrivit.
Evaluare
Trebuie sa fiti autentificat ca sa puteti vota.
Nota: (0 voturi)
Comentarii

Nu s-a publicat nici un comentariu inca.


Trebuie sa fiti autentificat pentru a lasa un comentariu.
Despre comertul online
Generatoare
Producţia de electricitate este procesul de generare a energiei electrice de la alte forme de energie.
Bijuterii argint
Frumusete, stil, eleganta, toate acestea, pe langa multe altele, le aveti dumneavoastra, noi va oferim doar accesoriile - bijuterii din argint de la Ara Fashion.
Mobila bucatarie ieftina la comanda
Alege modele mobila bucatarie sau comanda mobila online. www.mobiliercomanda.com prezinta mobila bucatarie facuta la comanda.
Mobila sufragerie si mobila living
Scurta prezentare pentru mobila sufragerie si mobila living. www.mobila-sufragerie.ro prezinta mobila sufragerie facuta la comanda.
Mobila dormitoare copii la comanda
Afla cum si de unde poti cumpara mobila moderna pentru camera copilului tau. Cele mai bune dormitoare copii se gasesc pe www.mobiliercomanda.com/dormitoare-copii.html