Catalog de magazine online  - Detalii articol
STATISTICI
  • Legături active: 3461
  • Legături propuse: 2
  • Linkuri inscrise azi: 0
  • Total articole: 20
  • Total categorii: 71
  • Subcategorii: 13

I-ai promis iubitei luna si stelele de pe cer ? Daruieste-le acum !

Data publicarii: February 08, 2009 12:14:02 PM
Autor: loredana
Categorie: Divertisment
Vrei anul acesta sa iesi din tiparele clasice si sa-i oferi iubitei un cadou unic ? Fa o surpriza persoanei iubite si ofera-i chiar acum mult visatele nopti romantice si relaxante sub Cerul Instelat in propriul dormitor ! Cum ?In aproximativ 3 ore, iti vom transforma camera intr-un adevarat planetariu, cu mii de stele, Calea Lactee, Luna si constelatiile tale favorite, imaginea virtual-holografica a cerului instelat va lumina pe tavanul dormitorului tau in fiecare noapte, oferindu-ti nopti de vis ca in gradina Eden. Creatiile SpaceArt sunt realizate pe orice tip de tavan, fara nicio pregatire prealabila a camerei, tehnica de aplicare fiind foarte precisa nu se face nici-un fel de deranj iar in timpul zilei sunt virtual invizibile si nu interfera cu amenajarea acuala a dormitorului. Intra acum pe www.SpaceArt.ro si comanda, pana pe 8 Martie iti oferim un discount de 10% la orice model SpaceArt ! Sau participa la concursurile organizate de SpaceArt si partenerii sai in aceasta perioada sa poti castiga un Cer Instelat - cadou pentru persoana iubita !
Evaluare
Trebuie sa fiti autentificat ca sa puteti vota.
Nota: (0 voturi)
Comentarii

Nu s-a publicat nici un comentariu inca.


Trebuie sa fiti autentificat pentru a lasa un comentariu.
Despre comertul online
Generatoare
Producţia de electricitate este procesul de generare a energiei electrice de la alte forme de energie.
Bijuterii argint
Frumusete, stil, eleganta, toate acestea, pe langa multe altele, le aveti dumneavoastra, noi va oferim doar accesoriile - bijuterii din argint de la Ara Fashion.
Mobila bucatarie ieftina la comanda
Alege modele mobila bucatarie sau comanda mobila online. www.mobiliercomanda.com prezinta mobila bucatarie facuta la comanda.
Mobila sufragerie si mobila living
Scurta prezentare pentru mobila sufragerie si mobila living. www.mobila-sufragerie.ro prezinta mobila sufragerie facuta la comanda.
Mobila dormitoare copii la comanda
Afla cum si de unde poti cumpara mobila moderna pentru camera copilului tau. Cele mai bune dormitoare copii se gasesc pe www.mobiliercomanda.com/dormitoare-copii.html