Catalog de magazine online  - Detalii articol
STATISTICI
  • Legături active: 3461
  • Legături propuse: 1
  • Linkuri inscrise azi: 0
  • Total articole: 20
  • Total categorii: 71
  • Subcategorii: 13

Aparatele Saniflo - noutate pe piata din Romania

Data publicarii: April 22, 2009 08:52:38 PM
Autor: Marius Brujan
Categorie: Instalatii
Pana acum, toaletele,chiuvetele,cabinele de dus,utilizau gravitatia(panta de scurgere) si conductele de diametru mare (110 mm) pentru evacuare, in sistemul de canalizare sau in fosa septica.Acum cu ajutorul aparatelor Saniflo puteti sa creati un WC de serviciu, o sala de baie completa sau doar o chiuveta la subsolul imobilului,mansarda, chiar daca nu este prevazuta canalizarea.SANIFLO, folosind tuburi de diametre mici (22-32 mm ) si cu sistemul de tocare-pompare SFA va ofera posibilitatea reamenajarii si regandirii unui spatiu prin instalarea obiectelor sanitare, in orice loc,chiar si sub nivelul canalizarii, eliminand lucrarile majore de instalare.Tuburile de evacuare fiind subtiri se pot monta pe perete, nemaifiind nevoie sa spargeti pentru a le masca.Aceste produse, impreuna cu preturile de vanzare, le puteti viziona in magazinul virtual http://www.bunulgospodar.roiar modul de instalare urmarind linkul:http://www.youtube.com/watch?v=2LV04T0VNmM&hl=ro
Evaluare
Trebuie sa fiti autentificat ca sa puteti vota.
Nota: (0 voturi)
Comentarii

Nu s-a publicat nici un comentariu inca.


Trebuie sa fiti autentificat pentru a lasa un comentariu.
Despre comertul online
Generatoare
Producţia de electricitate este procesul de generare a energiei electrice de la alte forme de energie.
Bijuterii argint
Frumusete, stil, eleganta, toate acestea, pe langa multe altele, le aveti dumneavoastra, noi va oferim doar accesoriile - bijuterii din argint de la Ara Fashion.
Mobila bucatarie ieftina la comanda
Alege modele mobila bucatarie sau comanda mobila online. www.mobiliercomanda.com prezinta mobila bucatarie facuta la comanda.
Mobila sufragerie si mobila living
Scurta prezentare pentru mobila sufragerie si mobila living. www.mobila-sufragerie.ro prezinta mobila sufragerie facuta la comanda.
Mobila dormitoare copii la comanda
Afla cum si de unde poti cumpara mobila moderna pentru camera copilului tau. Cele mai bune dormitoare copii se gasesc pe www.mobiliercomanda.com/dormitoare-copii.html