Catalog de magazine online  - Detalii articol
STATISTICI
  • Legături active: 3461
  • Legături propuse: 2
  • Linkuri inscrise azi: 0
  • Total articole: 20
  • Total categorii: 71
  • Subcategorii: 13

Carte straina

Data publicarii: September 29, 2009 05:12:11 PM
Autor: Laurentiu Marin
Categorie: Divertisment
Metoda perfecta pentru a invata limba engleza sau a aprofunda cunostiintele de limba engleza dintr-un domeniu tehnic o reprezinta studiul lecturii de specialitate in limba engleza (carti straine). Asadar, expertii ne recomanda sa citim cursurile de la Harvard, Yale sau de la alte mari facultati. Acestea sunt insa greu de gasit. Ca sa faci rost de ele nu trebuie sa ai un prieten profesor la Harvard dar pentru a comanda aceste carti trebuie sa cauti foarte mult. Cat despre pretul cu care vei gasi aceasta carte in limba engleza ce sa mai zic. Solutia care iti va oferi posibilitatea sa gasesti cartile de care ai nevoie este sa mergi la un targ de carti. Vei putea sa rasfoiesti diverse carti si vei gasi cartea straina pe care o cauti.
Evaluare
Trebuie sa fiti autentificat ca sa puteti vota.
Nota: (0 voturi)
Comentarii

Nu s-a publicat nici un comentariu inca.


Trebuie sa fiti autentificat pentru a lasa un comentariu.
Despre comertul online
Generatoare
Producţia de electricitate este procesul de generare a energiei electrice de la alte forme de energie.
Bijuterii argint
Frumusete, stil, eleganta, toate acestea, pe langa multe altele, le aveti dumneavoastra, noi va oferim doar accesoriile - bijuterii din argint de la Ara Fashion.
Mobila bucatarie ieftina la comanda
Alege modele mobila bucatarie sau comanda mobila online. www.mobiliercomanda.com prezinta mobila bucatarie facuta la comanda.
Mobila sufragerie si mobila living
Scurta prezentare pentru mobila sufragerie si mobila living. www.mobila-sufragerie.ro prezinta mobila sufragerie facuta la comanda.
Mobila dormitoare copii la comanda
Afla cum si de unde poti cumpara mobila moderna pentru camera copilului tau. Cele mai bune dormitoare copii se gasesc pe www.mobiliercomanda.com/dormitoare-copii.html