Catalog de magazine online  - Detalii articol
STATISTICI
  • Legături active: 3461
  • Legături propuse: 0
  • Linkuri inscrise azi: 0
  • Total articole: 20
  • Total categorii: 71
  • Subcategorii: 13

Cum sa alegi un carucior pentru copil

Data publicarii: November 26, 2009 10:39:21 PM
Autor: Marian Alexandru
Categorie: Bebelusi
Stokke Xplory este un carucior foarte dragut care are urmatoarele componente aparte. Cosul de dimensiuni generoase ofera destul spatiu pentru nou nascut. Acesta este foarte comfortabil, astfel copilul se va simti bine. Caruciorul este pentru copiii cu varste cuprinse intre 3 si 4 luni maximum. Acoperitoarea are aceeasi culoare cu restul caruciorului si este fabricata dintr-un material impermeabil. Atuul acestui carucior pentru copii este inaltimea. Caruciorul este destul de inalt, permitandu-ti tie sa interactionezi foarte usor cu copilul tau chiar si atunci cand mergi cu caruciorul. Nu mai este astfel nevoie sa trebuiasca sa te opresti cu caruciorul din loc in loc numai pentru a-ti mangaia micutul. De asemenea, la acest model de carucior este de remarcat faptul ca cosul este detasabil si poate fi inlocuit cu scaunul pentru copii de varste un pic mai mari. Orientarea acestuia poate fi fie cu fata fie cu spatele. Scaunul se monteaza foarte usor pe carucior fiind mai intai trecut peste manerul caruciorului pentru ca mai apoi sa faca un click si sa fie deja montat. Scaunul are o inaltime reglabila. Asadar iti poti vedea mult mai bine copilul daca alegi ca scaunul copilului sa fie cu fata orientata catre tine. Scaunul este special creat pentru copii cu o greutate de pana la 20.4 kg. Aceasta inseamna ca si un copil de 4 sau 5 ani poate sa se plimbe cu acest carucior nemaipomenit. Acest carucior se gaseste in magazine la pretul de 999 $. Caruciorul de origine norvegiana este de o calitate remarcabila si este facut sa tina.
Evaluare
Trebuie sa fiti autentificat ca sa puteti vota.
Nota: (0 voturi)
Comentarii

Nu s-a publicat nici un comentariu inca.


Trebuie sa fiti autentificat pentru a lasa un comentariu.
Despre comertul online
Generatoare
Producţia de electricitate este procesul de generare a energiei electrice de la alte forme de energie.
Bijuterii argint
Frumusete, stil, eleganta, toate acestea, pe langa multe altele, le aveti dumneavoastra, noi va oferim doar accesoriile - bijuterii din argint de la Ara Fashion.
Mobila bucatarie ieftina la comanda
Alege modele mobila bucatarie sau comanda mobila online. www.mobiliercomanda.com prezinta mobila bucatarie facuta la comanda.
Mobila sufragerie si mobila living
Scurta prezentare pentru mobila sufragerie si mobila living. www.mobila-sufragerie.ro prezinta mobila sufragerie facuta la comanda.
Mobila dormitoare copii la comanda
Afla cum si de unde poti cumpara mobila moderna pentru camera copilului tau. Cele mai bune dormitoare copii se gasesc pe www.mobiliercomanda.com/dormitoare-copii.html