MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Adaptor priza dubla USB Q T178 pentru bricheta auto


Adaptor priza dubla USB Q T178 pentru bricheta auto

Adaptor priza dubla USB Q T178 pentru bricheta auto
Adaptor priza dubla, USB, pentru bricheta auto Andowl Q-T178 Adaptorul reprezinta accesoriul auto ideal pentru a incarca mai multe dispozitive in acelasi timp. Acesta dispune de priza dubla si doi conectori USB, astfel puteti incarca 4 dispozitive simultan. Incarcatorul este realizat pentru a oferi confort in utilizarea diferitelor dispozitive precum smartphone, tablete, playere multimedia, power bank si altele, prin conectarea lor la sursa de alimentare cu energie. Design-ul compact, materialul de calitate si dimensiunile reduse adauga o nota de eficienta sporita acestui incarcator practic. Utilizare simpla si usoara, se introduce la portul brichetei de la masina. Caracteristici: Tensiune: 12V/2A Amperaj: 3.1mA Compatibilitate: universal Doua prize Doi conectori USB Alimentare: bricheta auto Material: ABS Dimensiuni: 9 x 4.5 x 3.3 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!