MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aeroterma portabila OVALA Fast Heater


Aeroterma portabila OVALA Fast Heater

Aeroterma portabila OVALA Fast Heater
Mini aeroterma Fast Heater Mini aeroterma Fast Heater vine cu un design si o tenhologie ce va ajuta sa economisiti bani si in acelasi timp sa va bucurati de un mediu incalzit intr-un timp foarte scurt. Cei 400W sunt perfecti pentru a incalzi o camera de pana la 20m2. Dimensiunile mici ale aerotermei va ajuta sa o depozitati usor si datorita designului inovator aceasta va fi foarte usor de utilizat si se va potrivi usor cu toate casele dvs. Specificatii: - culoare: negru - temperatura poate fi setata intre 15 si 32 grade - se cupleaza la o priza aflata pe unul din peretii casei - recomandata pentru incaperi de pana la 20mp - destinata pentru utilizare in interiorul casei - putere maxima: 400W - tensiune alimentare: 220V *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!