MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aparat Ascutit Lant Drujba ES002


Aparat Ascutit Lant Drujba ES002

Aparat Ascutit Lant Drujba ES002
Aparat de ascutit lanturi pentru drujbe ES002 Masina de Ascutit Lanturi este ideala pentru ascutirea lanturilor de ferastraie electrice si pe benzina. Cu acest aparat va va fi mult mai comod sa ascutiti. Particularitatea acestei masini este sina de ghidare pentru selectarea unghiului, datorita careia slefuirea va trece mai precis. Trebuie doar sa setati unghiul de ascutire (0 - 35°), marcat pe cadru, pentru a fixa lantul si a incepe ascutirea. Specificatii tehnice: - Putere: 85 W; - Viteza maxima: 4800 rpm; - Unghi de ascutire lant (stanga/dreapta): 0 - 35°;

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!