MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor Andowl Q DG02


Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor Andowl Q DG02

Aparat cu ultrasunete impotriva cainilor Andowl Q DG02
Andowl Q-DG02 respingator si dispozitiv de antrenament pentru caini cu ultrasunete – alb Fereste-te de cainii salbatici pentru a te proteja pe tine sau pe catelul tau. Dispozitivul de repulsie cu ultrasunete si dresaj de caini al companiei Andowl este insotitorul ideal pentru antrenarea si dezvoltarea comportamentului dorit la prietenii nostri patruped. Caracteristici principale: Putere baterie de 1000 mAh: Echipat cu o baterie de mare capacitate de 1000 mAh, dispozitivul ofera suficienta putere pentru utilizare pe termen lung. Iesire 9V DC: puterea de iesire 9V DC asigura o functionare eficienta si performanta suficienta. Raza efectiva: Cu o raza de actiune efectiva de pana la 20 de picioare (6 metri), dispozitivul acopera suprafete mari cu precizie. Consum redus de energie: Cu un curent de functionare mai mic sau egal cu 100mA, dispozitivul este ecologic si economic de utilizat. Frecventa ultrasonica: 25KHZ: frecventa ultrasonica de 25KHZ asigura respingerea si dresajul eficient al cainilor in siguranta si uman. Cu dispozitivul de respingere si antrenor cu ultrasunete de la Andowl, va puteti bucura de antrenamentul cainelui in mod eficient si fiabil.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!