MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aparat de Hidratare Faciala Q KX10 prin Pulverizare Reincarcabil USB


Aparat de Hidratare Faciala Q KX10 prin Pulverizare Reincarcabil USB

Aparat de Hidratare Faciala Q KX10 prin Pulverizare Reincarcabil USB
Frumusețea unei pielii sănătoase și strălucitoare începe cu o hidratare adecvată. Cu Aparatul de Hidratare Facială Q KX10 prin Pulverizare, aveți la îndemână un instrument revoluționar care vă permite să vă mențineți tenul hidratat și strălucitor, indiferent de condițiile meteo sau de stresul cotidian. Acest dispozitiv compact și inovator este soluția perfectă pentru îngrijirea pielii dvs. Tehnologie de Hidratare Avansată prin Pulverizare Aparatul de Hidratare Facială Q KX10 utilizează tehnologia avansată de pulverizare pentru a furniza picături fine de apă pe piele. Această tehnică de hidratare este extrem de eficientă, deoarece picăturile fine sunt absorbite rapid de piele, asigurând o hidratare profundă și imediată. Fără eforturi complicate sau produse cosmetice costisitoare, puteți reda pielii dvs. strălucirea naturală și sănătatea. Caracteristici: Material: ABS Capacitate recipient apa: 40ml Capacitate baterie: 800mAh Dimensiuni: 19.5 x 9.4 x 4 cm Tehnologie: nanoparticule Trepte de intensitate: 2 Mentine pielea si buzele hidratate printr-o ceata de nanoparticule, mult mai usor de absorbit comparativ cu pulverizatoarele obisnuite. Se poate utiliza cu apa si lichid cosmetic pe baza de apa.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!