Aparat de masaj cervical Pulse massager Andowl Q AM15


Aparat de masaj cervical Pulse massager Andowl Q AM15

Aparat de masaj cervical Pulse massager Andowl Q AM15
Un aparat de masaj cervical trebuie sa fie nelipsit din orice casa. Stimularea electromagnetica trimite impulsuri catre muschi, iar acestia se misca si ies din pozitia lor tensionata. Miscarea determinata de impulsurile electromagnetice stimuleaza buna functionare in tandem a muschilor si elibereaza circulatia sangelui. Cand vei simti libertatea pe care ti-o ofera un gat care nu sta tensionat, vei face masaj in fiecare seara. Totul de la postura, pana la starea de bine este afectata de tensiunea din muschi. Inconstient, strangem muschii in situatiile de stres si nu ne dam seama ca au ramas asa. Muschii dupa vor invata sa ramana in pozitia respectiva. Aparatul de masaj cervical Pulse Massager Andowl Q AM15 este soluția ideală pentru a combate tensiunea și disconfortul din zona gâtului și a umerilor, oferindu-ți o experiență de relaxare completă, direct la tine acasă. Cu un design ergonomic și tehnologie avansată de stimulare cu impulsuri electrice, acest aparat este special creat pentru a relaxa mușchii, a stimula circulația sanguină și a reduce durerile acumulate de la stres sau poziții incorecte de stat pe scaun. Echipat cu funcții multiple de masaj, Pulse Massager Andowl Q AM15 folosește impulsuri delicate care pătrund adânc în țesuturi, oferind o senzație de relaxare și ameliorând tensiunea musculară. Pielea este protejată datorită plăcuțelor de contact moale care se adaptează perfect formei gâtului, oferind un confort maxim în timpul fiecărei sesiuni de masaj. Aparatul este ideal pentru persoanele care petrec mult timp la birou, în fața calculatorului, sau pentru cei care suferă de dureri cervicale cauzate de stres sau efort.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!