MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aparat de Masaj manual 4D Q-AM19


Aparat de Masaj manual 4D Q-AM19

Aparat de Masaj manual 4D Q-AM19
Ce este Andowl Q-AM19? Este un aparat de masaj corporal manual, simplu de utilizat si eficient. Structura inovativa, 4D cu patru role si design rotativ la 360° se adapteaza intregului corp, astfel acesta se va mula dupa fiecare curbura sau forma. Este ideal pentru masajul gatului, umerilor, pieptului, spatelui, abdomenului, taliei, bratelor si picioarelor, obtinand efectul de fermitate a pielii si de conturare a corpului. In plus, aparatul este considerat si un activator pentru celulele corpului, prin producerea de micro-curent prin absorbtia energiei solare ce activeaza celulele si favorizeaza metabolismul pielii. Caracteristici: Material: ABS + aluminiu + otel inoxidabil Zona corporala: spate, abdomen, talie, brate, picioare, gat, umeri Tip: mecanic, cu role Tip actionare: miscare de rotatie Beneficii: antirid, activarea circulatiei sanguine, anticelulitic, fermitate Dimensiuni: 12 x 9 x 8.5 cm Greutate: 210g

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!