Aparat de sigilat si vidat alimente/ obiecte VACUUM SEALER Negru 90W


Aparat de sigilat si vidat alimente/ obiecte VACUUM SEALER Negru 90W

Aparat de sigilat si vidat alimente/ obiecte VACUUM SEALER Negru 90W
Scapa de conservarea la borcan! Pastreaza-ti alimentele proaspete pentru mai mult timp! Ocupa mai putin spatiu in frigider si congelator! Fara lichide scurse din pungi! Fara mirosuri in frigider si congelator! Mentine prospetimea, previne dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor mentine aroma alimentelor si reduce deteriorarea. Vei avea alimente de 10 ori mai proaspete decat cele ambalate clasic Sigileaza alimente uscate si umede Poti sigila si alte obiecte cum ar fi: documente, fotografii sau alte bunuri pe care vrei sa le feresti de uzura Functioneaza cu o singura atingere: acest aparat de vidat pungi foloseste un inductor automat unic. Trebuie doar sa introduci capatul pungii in aparat si sa apasi butonul, masina se inchide automat si se opreste dupa ce aerul este scos. Dupa terminarea vidarii, ledul indicatorul va deveni verde. Are un motor de putere mare, care elimina aerul in cateva secunde Include 5 pungi de vidare Este usor si compact si ocupa putin spatiu de depozitare Caracteristici : Latimea maxima de etansare: 29,5cm Grad maxim de vid: 8,31 CP Tensiune nominala: AC 220V-240V / 50Hz, AC 100V-120V/60Hz Putere nominala: 90W Greutate: 0,6 kg Dimensiuni: 37cm x 7cm x 5.2cm Grad de vid: 45 Kpa / -60 Kpa Pachetul contine: 1 X Aparat de sigilat si vidat Vacuum Sealer 1 X Cablu de alimentare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!