Aparat de tuns animale de companie AO50005 cu accesorii USB


Aparat de tuns animale de companie AO50005 cu accesorii USB

Aparat de tuns animale de companie AO50005 cu accesorii USB
De ce sa alegi acest aparat de tuns? Salonul de infrumusetare poate fi stresant sau inspaimantator, in schimb tunsul acasa confera un mediu familiar si mai putin intimidant pentru animalul tau, asigurandu-i confort si siguranta. Tunsul animalului de companie acasa elimina necesitatea programarii la salon, economisind timp si bani. Este echipat cu un acumulator integrat, care ofera pana la 120 de minute de functionare. Lama din ceramica asigura o taiere eficienta si precisa, fiind mai rezistenta si mai durabila decat lamele din otel. Aparatul are un motor puternic, care functioneaza la un nivel de zgomot mai mic de 50 dB. Ofera flexibilitate in ingrijirea diferitelor tipuri de blana si stiluri de tundere. Alimentarea prin cablu USB permite incarcarea aparatului de la diverse surse, inclusiv laptopuri, baterii externe si adaptoare de priza, asigurand astfel o portabilitate excelenta. Materialele usoare si designul ergonomic fac aparatul usor de manevrat si confortabil de utilizat pentru sesiuni lungi de tundere. Caracteristici Material lama: ceramica 5 trepte: 0.8 / 1.1 / 1.4 / 1.7 / 2.0 (mm) 4 distantiere detasabile Acumulator cu autonomie de pana la 2 ore Tensiune: 5V Dimensiune: 17.5 x 4.5 (cm) Zgomot: <50dB Pachetul include: 1 × Aparat de tuns 1 × Cablu USB 1 × Perie de curatare 4 × Distantier (3, 6, 9,12 mm)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!