Aparat de tuns profesional KH 109 accesorii incluse


Aparat de tuns profesional KH 109 accesorii incluse

Aparat de tuns profesional KH 109 accesorii incluse
KH 109 este proiectat pentru toate tipurile de coafuri si utilizat pe scara larga, fiind special conceput pentru uzul casnic. Lama este de inalta calitate si rezistenta, astfel incat sa nu va incurce parul si sa-l taiati intotdeauna bine. In plus, puteti alege pieptenele ghid in functie de nevoia dvs. si cu siguranta veti avea o experienta excelenta de tuns. Caracteristici: Model: DC-13 Putere: 5W Tensiune: 230V Alimentare: sursa Lame din otel inoxidabil Capete interschimbabile: 1, 2, 3 mm Motor silentios Design prietenos Fiabilitate si rezistenta, confort sporit in utilizare Functionare stabila Material: metal Dimensiuni: 16.3 x 5.5 cm Culori disponibile in functie de stoc: rosu, albastru, auriu Pachetul include: 1x Taietor de par 1x Perie de curatare 1x Manual de utilizare 4x pieptene de limita

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!