MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aparat DSP 90110 profesional de tuns si conturat


Aparat DSP 90110 profesional de tuns si conturat

Aparat DSP 90110 profesional de tuns si conturat
Masina de tuns si conturat profesionala, watherproof DSP90110 Usor de folosit, performant si economic, acest set iti va oferi toate accesoriile de care ai nevoie in fiecare dimineata. Setul include 2 capete pentru tuns si conturat, plus un stand deosebit pentru incarcare. Aparatul este complet lavabil, se poate folosi la dus sau pentru barba umeda. Specificatii : Masina de tuns reincarcabila; Functionare pana la 40 minute; Timp de incarcare 8 ore; AC220V-240V 50 / 60Hz; Motor performant si lame profesionale Indicator luminos incarcare; Adaptor pentru cap trimmer. Pachetul contine: Masina de tuns + Stand incarcare Cablu de incarcare cu incarcator; 2 Distantiere; Ulei mecanisme fine.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!