Aparat electric pentru umflat baloane si obiecte gonflabile


Aparat electric pentru umflat baloane si obiecte gonflabile

Aparat electric pentru umflat baloane si obiecte gonflabile
Cand vine vorba de organizarea unei petreceri memorabile, decorul este un aspect esential. Si ce poate fi mai vesel si mai distractiv decat baloanele colorate care aduc bucurie si atmosfera de sarbatoare? Indiferent daca este vorba de o petrecere de nastere, o petrecere tematica sau orice alt eveniment festiv, acest aparat electric va transforma decorul intr-unul spectaculos si plin de farmec. Designul sau compact si portabil face ca utilizarea sa fie comoda si practica. Cu o simpla apasare a unui buton, veti umfla baloanele intr-un timp scurt, economisind timp si efort. Acest aparat electric este conceput sa ofere un flux de aer puternic si constant, astfel incat baloanele sa se umfle rapid si uniform. Va puteti bucura de procesul de umflare a baloanelor fara a va face griji in privinta oboselii sau a efortului fizic. Cu aparatul electric de umflat baloane, veti economisi timp si veti putea pregati rapid decorul pentru evenimentele importante. Versatilitatea este un alt aspect remarcabil al acestui aparat. Poate umfla baloane de diferite dimensiuni, de la cele mici si medii pana la cele mari. Specificatii: Aparatul de umflat baloane este o pompa profesionala pentru umflat baloane in 2 moduri : regim automat sau manual cu ajutorul motorului de 600 W direct la priva de 220 V. Pompa de umflat baloane este puternica si are capacitatea de a umfla un balon in doar 2 secunde, fara ca dvs sa depuneti efort. Poate umfla 2 baloane de odata cu ajutorul motorului puternic de 600 W. Dispune de doua moduri de operare: continuu / atingere putere 600 w presiune nominala 1,75 psi dimensiuni: 20 x 15 x 12 cm usor de transportat

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!