Aparat electromagnetic impotriva gandacilor ZF-820E


Aparat electromagnetic impotriva gandacilor ZF-820E

Aparat electromagnetic impotriva gandacilor ZF-820E
Aparat electromagnetic impotriva gandacilor ZF-820E Specificatii: Tip produs: Aparat electromagnetic impotriva gandacilor; Nu este toxic, nu dauneaza oamenilor si nici animalelor de companie; Nu interfereaza cu functionarea radioului sau a altor echipamente electronice; Evitati folosirea otravurilor, a capcanelor si a indepartarii gandacilor morti; Ideal pentru casa, apartament, depozite, grajduri, subsoluri sau garaje; Raza de acoperire: pana la 50 m²; Dimensiuni produs: 8 x 7.5 x 6 cm; Greutate: 125 g. Instructiuni de utilizare: Conectati aparatul la priza de 220V; Asigurati-va ca nu exista nici un obstacol care sa ecraneze aparatul.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!