MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aparat pentru fragezire carne


Aparat pentru fragezire carne

Aparat pentru fragezire carne
De ce este special acest aparat ? Ei bine acest aparat este destinat fregezirii carnii si este prevazut cu lame ascutite care patrund prin testutul conjunctiv, fara a le modifica aspectul si proprietatile. Mod de utilizare: Acest aparat se poate utiliza doar pentru a fregezi orice tip de carne, inclusiv carnea de vita, pui, porc, vanat, reducand cu pana la 40% timpul prepararii. Avantajele utilizarii dispozitivului -fragezeste carnea -ruduce tipul de gatit -se poate curata in masina de vase -material: plastic si otel inoxidabil -usor de curatat

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!