MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aparat pentru tuns varfuri par Q M309


Aparat pentru tuns varfuri par Q M309

Aparat pentru tuns varfuri par Q M309
Cu Aparatul pentru Tuns Vârfuri de Păr Q M309, vei putea să îți menții părul sănătos și aranjat fără a tăia din lungimea sa. Acest dispozitiv inovator îți permite să îndepărtezi vârfurile despicate și deteriorate, oferindu-ți un păr strălucitor și plin de viață, fără a sacrifica lungimea. Unul dintre cele mai mari avantaje ale aparatului Q M309 este controlul precis pe care îl oferă. Cu ajutorul acestui dispozitiv, poți să treci prin părul tău și să îndepărtezi doar acele fire de păr care sunt deteriorate, fără a afecta lungimea părului sănătos. Astfel, vei obține un păr mai puternic și mai sănătos în timp ce menții aspectul lungimii dorite. Designul ergonomic al aparatului Q M309 îl face ușor de manevrat și controlat, permițându-ți să îndepărtezi vârfurile despicate cu ușurință. Datorită dimensiunilor sale compacte, acesta este potrivit atât pentru uzul acasă, cât și pentru călătorii. Poți să îl ai mereu la îndemână pentru a te asigura că părul tău arată mereu bine. Tăietorul de vârfuri despicate este special conceput pentru a ghida vârfurile părului în lame într-o direcție dreaptă, curățând vârfurile foarte deteriorate în timp ce menține lungimea părului. Elimină secțiunile deteriorate ale părului fără a folosi foarfecele Reglați secțiunea de păr dorită (4 sau 8 mm) cu un atașament special Dispozitiv reîncărcabil (încărcător inclus) Putere: 5.6W

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!