Aparat profesional de tuns VGR V-683 cu incarcare USB


Aparat profesional de tuns VGR V-683 cu incarcare USB

Aparat profesional de tuns VGR V-683 cu incarcare USB
Descoperă secretul unui aspect îngrijit și al unei tundere precise cu Aparatul Profesional de Tuns VGR V-683 cu Încărcare USB. Acesta este un partener esențial pentru bărbații și femeile care doresc să obțină un look impecabil, fără a mai fi nevoie să apeleze la saloane scumpe sau la programări frecvente la coafor. Cu un design elegant și tehnologie de vârf, acest aparat de tuns oferă o experiență de tundere fără cusur. Iată de ce acesta este alegerea preferată a stilistilor profesioniști și a persoanelor care pun preț pe aspectul lor. Precizie Uluitoare: Aparatul de tuns VGR V-683 dispune de lame de înaltă calitate, fabricate din oțel inoxidabil, care taie precis și uniform părul, asigurând astfel un rezultat profesionist chiar și acasă. Motor Puternic: Cu un motor puternic și silențios, acest aparat de tuns face față oricărui tip de păr, de la cel subțire și fin până la cel mai gros și aspru, fără a trage de firul de păr sau a provoca disconfort. Design Ergonomic: Forma ergonomică și mânerul confortabil al aparatului permit o manevrare ușoară și precisă, ceea ce înseamnă că poți crea cu ușurință orice stil de tuns sau de modelare a părului. Baterie Durabilă: Cu o baterie puternică și durabilă, acest aparat de tuns se încarcă rapid prin portul USB și oferă o autonomie excelentă, astfel încât să poți tunde mai mult timp fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă. Specificații : Material lamei: otel inoxidabil Timp de încărcare: 3 ore Timp de funcționare: 200 de minute Baterie: baterie Li-ion de 2000 mAh Tensiune: 100-240V, 50/60Hz Putere: 10W Intrare: DC 5V 1A RPM: 5500±500 Sursa de alimentare: incarcare USB Material produs: plastic (ABS) Metoda de curățare: Lama se poate spăla Greutate și dimensiune: Greutate produs: 330 g Greutate pachet: 0,57 kg Dimensiune pachet (L x l x H): 29x4.8x4cm Dimensiune pachet (L x l x H): 33x23x7.4cm Conținutul pachetului: 1 x mașină de tuns electrică 4 x pieptene pentru ghidaj de tăiere (3mm/6mm/9mm/12mm) 1 x cablu de încărcare USB 1 x Protectie lama 1 x perie de curățare 1 x ulei lubrifiant 1 x Manual de utilizare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!