MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aparat profesional pentru lipit si sudat plastic Putere 50W Negru


Aparat profesional pentru lipit si sudat plastic Putere 50W Negru

Aparat profesional pentru lipit si sudat plastic Putere 50W Negru
Este potrivit pentru repararea si consolidarea materialelor plastice deteriorate de diferite tipuri. Functioneaza bine atat la repararea echipamentelor de zi cu zi, cat si, de exemplu, a elementelor de masina, cum ar fi barele de protectie sau tablourile de bord, elementele carcasei uneltelor de gradina (de exemplu, masinile de tuns iarba). Incalzire rapida Protectie impotriva supraincalzirii Proiectat ergonomic Utilizare multifunctionala Operare usoara Design ergonomic. Manerul are o aderenta confortabila. Operare rapida si usoara. Utilizare Repara cel putin 98% din materialele plastice de pe piata. Perfect pentru repararea: barei de protectie, tabloului de bord, suportului de lampa, inelului de plastic, radiatorului, spoilerului, manerelor, farurilor, aripilor din plastic si multe alte obiecte de uz casnic. Specificatii Parametrii importanti: Material: ABS Tensiune de intrare: AC220V Modelul produsului:: H50 Putere de iesire: 0-50W (cu protectie la supraincalzire) Lungimea cablului de alimentare: 1,50 m.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!