Aragaz plita sticla securizata cu 3 ochiuri quartz Gpl butelie


Aragaz plita sticla securizata cu 3 ochiuri quartz Gpl butelie

Aragaz plita sticla securizata cu 3 ochiuri quartz Gpl butelie
Acest aragaz este foarte simplu de folosit. Se conectează la o sursă de gaz, după care vă puteți bucura de o mâncare gătită ca acasă. Aragazul poate fi utilizat atât în natură, cât și în locuri special amenajate de dumneavoastră, în orice situație în care aveți nevoie de el. Este ideal pentru studenți și pentru cei care locuiesc în apartamente cu bucătării mai puțin spațioase. Caracteristici: Tipul de aprindere: aprindere quartz Material de arzător: fontă/alămă Presiune combustibil: 30 bar Finisaj suprafață din sticlă Grătar din oțel Tip alimentare: butelie gaz Număr arzătoare: 3 Poziționare butoane: frontal Dimensiuni: 39x70x9 cm (LxlxH)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!