MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile


Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile

Aspersor de gradina cu 12 furtunuri flexibile semi-ajustabile
Caracteristici: -12 mini-furtunuri flexibile semi-ajustabile -se ataseaza la furtunul de gradina standard. -fiecare furtun are cu cate 3 orificii -poate dispersa apa la 360 de grade -poate fi instalat in diverse zone sau pozitii pentru randament sporit -este accesoriul ideal daca aveti nevoie sa asigurati necesarul de apa in gradina -este perfect pentru irigarea gazonului, legumelor, florilor -sprinklerul pentru gradina 360 de grade poate fi alimentat cu apa lateral prin conectorul 1/2 sau prin spatele acestuia prin mufa 3/4. -este prevazut cu un conector 1/2 cu fixare rapida pentru furtun ; -cu ajutorul sau veti putea iriga o suprafata mare functionand la 360 grade. -fixarea aspersorului de gradina se poate face orizontal pe pamant cu ajutorul suportului special tip tepusa inclus in pachet sau il puteti fixa vertical cu suruburi sau dibluri datorita celor 3 gauri cu care este prevazut -culoare: verde negru -material: ABS PVC- -ideal pentru terase, curti, peluze, gradini...etc. *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!