Aspirator de mana antiacarieni Andowl Q CM151 tehnologie UV cu acumulator


Aspirator de mana antiacarieni Andowl Q CM151 tehnologie UV cu acumulator

Aspirator de mana antiacarieni Andowl Q CM151 tehnologie UV cu acumulator
Aspiratorul antiacarieni Andowl Q-CM151 este un aspirator de mana cu raze ultraviolete (UV) si este gandit pentru a fi folosit pe pat, pe saltea, pe canapea, pe fotolii si in general pe tesatura unde se pot ascunde acarieni si bacterii si care atrage usor praful. Dispozitivul te scapa ca prin minune de particulele de praf si acarienii ascunsi in saltea! Aspirator UV de pat antiacarieni Andowl Q-CM151 iti permite sa traiesti si sa dormi intr-un mediu mai sanatos si mai sigur. Atat tu cat si familia ta veti fi protejati de agravarea simptomelor de astm, eczeme, precum si altor iritatii care pot fi cauzate de prezenta acarienilor. Caracteristici: Material: ABS Putere: 50W RPM: 2300 Grad de vid: 18Kpa Capacitate recipient de praf: 0,2L Nivel zgomot: <82 dB Capacitate baterie: 1860mAh Reincarcabil USB (cablu inclus) Lampa UV Eficient impotriva acarienilor Dimensiuni: 20 x 12 x 26 cm Greutate: 0.7 Kg

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!