Banda LED multicolora Q ZD933 cu panou solar si telecomanda 5 metri


Banda LED multicolora Q ZD933 cu panou solar si telecomanda 5 metri

Banda LED multicolora Q ZD933 cu panou solar si telecomanda 5 metri
Banda LED RGB cu telecomanda si panou solar este utila pentru efectele sale speciale in iluminarea spatiilor exterioare pentru realizarea unui aspect ambiental deosebit. LED-urile multicolore asigura o lumina puternica, cu consum energetic redus si durata mare de viata. Banda este flexibila, impermeabila, iar LED -urile sunt protejate de un strat de silicon. Aceste benzi se pot monta oriunde in exterior, fiind alimentate de catre panoul solar. Caracteristici: Model: Q-ZD933 Banda LED RGB Tip LED: SMD Culoare: multicolor Intensitate mare a luminii: 5lm/LED Tensiune: 3V Alimentare: panou solar Timp de incarcare: 6-8 ore Timp de operare: 8-10 ore Durata viata: 50.000 ore Impermeabilitate: IP65 Lungime: 5 m Pachetul contine: 1 x Banda LED 5m 1 x Telecomanda wireless 1 x Panou solar

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!