Bec LED cu 4 elice RGB boxa incorporata bluetooth telecomanda


Bec LED cu 4 elice RGB boxa incorporata bluetooth telecomanda

Bec LED cu 4 elice RGB boxa incorporata bluetooth telecomanda
Becul LED RGB poate fi folosit pentru: A crea o ambienta placuta in dormitor Pentru un living modern si elegant Ca lumina de veghe in camera copiilor si pentru a reda cantece de leagan Telecomanda inclusa in kit te ajuta sa reglezi culoarea si intensitatea, astfel incat sa ai in fiecare zi alt design in casa ta. Boxa incorporata are o putere de 10W ce se poate conecta prin bluetooth si are functia de senzor ritmic muzical. Pentru alimentare, este nevoie sa insurubati soclul E27 in locul unui bec. Lampa dispune si de lumina alb rece pentru a putea fi utilizata ca plafoniera sau lampa normala. Se poate reda muzica de pe telefon prin conexiune bluetooth, iar cu ajutorul senzorului de zgomot, luminile se schimba in ritmul muzicii. Caracteristici: - Functii: lumini LED RGB, muzica, senzor ritmic muzical, conexiune Bluetooth - Soclu: soclu E27 - Putere: 40W - Luminozitate: 2400lm - Culoare: 6000k - Unghiul fascicolului: 120 de grade - Alimentare: prin intermediul soclului E27 - Boxa incorporata: 10W - Durata de viata: 20000 h - Material: polycarbonat - Dimensiuni pliata: aproximativ 20 x 13 cm - Dimensiuni extinsa la 90 grade: aproximativ 41 x 12 cm Pachetul contine 1x Lampa Muzicala RGB 1x Telecomanda

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!