Bec Led cu senzor miscare 12W 6500K


Bec Led cu senzor miscare 12W 6500K

Bec Led cu senzor miscare 12W 6500K
Un bec LED cu senzor de mișcare de 12W și o temperatură de culoare de 6500K este un tip de bec LED care are o putere de 12 wați și o temperatură de culoare rece, de aproximativ 6500 de kelvini (K). Acest bec are, de asemenea, un senzor de mișcare încorporat, ceea ce înseamnă că poate detecta prezența mișcării în zona sa și să se aprindă automat atunci când detectează mișcare. Iată câteva caracteristici și utilizări comune pentru un astfel de bec LED cu senzor de mișcare: Economie de energie: Becurile LED sunt cunoscute pentru consumul redus de energie, iar acest bec de 12W continuă această tendință. Cu senzorul de mișcare, acesta se va aprinde doar atunci când detectează mișcare, economisind astfel energie electrică. Iluminare automată: Senzorul de mișcare permite acestui bec să se aprindă automat atunci când detectează mișcare în raza sa de acțiune. Acest lucru poate fi util pentru iluminarea zonelor de trecere, precum holurile sau scările, sau pentru a lumina automat curtea sau garajul atunci când cineva se apropie. Temperatura de culoare: Temperatura de culoare de 6500K corespunde unei lumini reci și albe. Acest tip de iluminare este potrivit pentru zonele în care este necesară o lumină puternică și clară, precum spațiile de lucru sau exteriorul casei. Durată lungă de viață: Becurile LED au o durată de viață semnificativ mai lungă decât becurile tradiționale, ceea ce înseamnă că vor trebui înlocuite mai puțin frecvent. Ajustarea setărilor: Unele becuri LED cu senzor de mișcare permit ajustarea setărilor, cum ar fi sensibilitatea la mișcare și durata de timp pentru care rămân aprinse după detectarea mișcării. Acest tip de bec poate fi util în diverse aplicații, cum ar fi iluminarea exteriorului casei, iluminarea unui garaj sau a unei hale, sau pentru a adăuga iluminare automată în interiorul casei pentru a economisi energie. Specificatii: Clasa de eficienta energetica A+ Dulie : E27 Tensiune de alimentare : 220V-240V AC Flux luminos : 810 lm Putere : 12W - Echivalent = 80W Model : A60 Unghi de lumina : 200˚ Distanta de detectie : 3m Unghi de detectie : 90˚ Durata iluminare ( fara miscare ) : 30s Factor de putere : >0,5 CRI : ≥ 80 Culoare lumina : 6500K Lumina : Alb-Rece Dimensiuni : 60 x 120 mm Compatibil cu intrerupator tip variator : nu Durata medie de utilizare : 25000 h Timp de pornire : < 0,5s Timp de incalzire : < 1s Temperatura minima de pornire : -20˚C

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!