Bec LED FLACARA E27 3W 3 moduri iluminare


Bec LED FLACARA E27 3W 3 moduri iluminare

Bec LED FLACARA E27 3W 3 moduri iluminare
Bec LED FLACARA E27 3W 3 moduri iluminare Becurile LED fac parte din viata noastra cotidiana de mai bine de 10 ani. Tehnologia LED de care dispune acest bec este mult mai "eco-friendly" decat becurile normale si are o durata mai lunga de viata. Acest bec dispune de 3 moduri de iluminare, mai exact: continuu, pulsare sau lanterna. Specificatii tehnice: - functii care pot fi controlate cu comutator normal - 3in1: cuplati si decuplati de mai multe ori pentru selectarea modului de utilizare: continuu – pulsare – lumina lanterna - la o apasare: lumineaza continuu cu lumina 100%, la doua apasari - lumina pulsata 100% - 50% - 100%, la trei apasari: lumina cu efect de flacara - 2in1: in directia jos si flacara se intoarce - pt. soclu E27 - produsul nu a fost proiectat pentru iluminare - casnica, este sursa de lumina decorativa *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!