Bec Muzical cu Bluetooth control prin telecomanda 12 W E27 LED RGB HX 007


Bec Muzical cu Bluetooth control prin telecomanda 12 W E27 LED RGB HX 007

Bec Muzical cu Bluetooth control prin telecomanda 12 W E27 LED RGB HX 007
Bec RGBW Becul LED RGBW cu lumina alba de 12W si lumina RGB de 5W nu numai ca poate fi un bec de iluminat in uz zilnic, dar poate fi si un bec de ambianta pentru a adauga atmosfera romantica in zilele speciale. 120 de culori statice Alegeti culorile de iluminare preferate cu o telecomanda IR. Luminozitatea si viteza de schimbare a culorii sunt reglabile. Functia de memorie Becul isi va aminti culoarea si luminozitatea cand ati stins lumina ultima data. Nu trebuie sa va ajustati la setarea dorita de fiecare data cand porniti. Un cadou ideal Becul LED RGB cu o durata de viata de 50.000 de ore este perfect pentru uz casnic si de vacanta. Este un cadou ideal pentru familia si prietenii dvs. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati daca aveti vreo problema cu acesta. Potrivit pentru dormitor, dulap, dulap, coridor, atelier, subsol, garaj, casa scarilor, depozite de ulei, acoperis, usa si alte locuri. Specificatii: Putere: 12W Culoarea carcasei: alb Culoare luminii: Lumina alba RGB Interfata: E27 Tensiune de lucru: 100-240V/50-60Hz Intrare semnal: Bluetooth Raza radio: 10 m Dimensiunea produsului: 9.0CM*12CM

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!