Blender electric cu acumulator portabil 330 ml USB 5V Q JU21


Blender electric cu acumulator portabil 330 ml USB 5V Q JU21

Blender electric cu acumulator portabil 330 ml USB 5V Q JU21
Este dotat cu acumulator, incarcare USB si un motor puternic, acest gadget vine in ajutorul tau, oferindu-ti posibilitatea sa iti prepari bautura vitaminizanta exact inainte de a o consuma. Blender-ul portabil cu acumulator si incarcator USB este ideal pentru prepararea sucurilor/smoothie-urilor proaspete, fiind usor de manevrat si portabil. Cu baterie încorporată si cablu USB, acest blender cu o singură portie poate fi încărcat cu usurintă de la power bank, laptop, computer sau alte dispozitive USB. Lame puternice care pot toca fără efort fructele si legumele în smoothie-uri uimitoare. Caracteristici: Capacitate: 300 ml Greutate: 270g Functie: storcator Volumul recipientului pentru pulpa: 500 ml Baterie: 1500 mAh Material cupa: plastic Material carcasa: plastic Material lama: OTEL INOX Tip: Storcator cu o singura treapta (masticatoare) Ajustare viteza: fara selectie

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!