MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Bomfaier 300 mm lemn plastic metal


Bomfaier 300 mm lemn plastic metal

Bomfaier 300 mm lemn plastic metal
Descriere Dacă cauți un bomfaier care să aibă o tăietură rapidă atunci bomfaierul cu mâner din plastic este achiziția potrivită pentru tine. Acesta are o lungime de 300 mm și 24 de dinți pe inch. Este o unealtă de mână concepută special pentru tăierea lemnului tuburilor de plastic dar și pentru tăierea tuburilor metalice. Totodată este ușor de folosit datorită mânerului pe care îl deține și extrem de rezistent. Se lucrează repede cu el și este bun în tăieturile mici. Lamă rezistentă Tăietură rapidă Specificaţii Tip produs: Bomfaier Dimensiuni: 300 mm Model: Pentru lemn plastic metal

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!