MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Bormasina cu PERCUTIE 20 piese 24V cu 2 acumulatori si incarcator


Bormasina cu PERCUTIE 20 piese 24V cu 2 acumulatori si incarcator

Bormasina cu PERCUTIE 20 piese 24V cu 2 acumulatori si incarcator
O bormașină cu percuție de calitate este un instrument indispensabil în atelierul sau garajul dvs. Bormașina cu percuție de 24V, prevăzută cu 2 acumulatori și un set generos de 20 de piese, este soluția ideală pentru proiectele dvs. de găurire și înșurubare. Acesta combină puterea, portabilitatea și versatilitatea pentru a face față unei game largi de sarcini. Caracteristici Cheie: Putere de 24V: Motorul de 24 de volți furnizează suficientă putere pentru a găuri în lemn, metal sau beton și pentru a înșuruba cu ușurință. Acumulatori Reîncărcabili: Setul include 2 acumulatori reîncărcabili, astfel încât să puteți lucra fără întreruperi. Când un acumulator se descarcă, aveți întotdeauna unul gata pentru a continua. 20 de Piese Incluse: Setul include o varietate de burghie, șurubelnițe și accesorii pentru a vă ajuta să efectuați diferite tipuri de lucrări. Funcție de Percuție: Bormașina are o funcție de percuție care vă permite să găuriți în beton și cărămidă cu ușurință. Viteză Variabilă: Aveți control asupra vitezei pentru a vă potrivi nevoilor de găurire sau înșurubare. Design Compact: Bormașina are un design compact și ergonomic pentru o manevrare ușoară și confortabilă. Iluminare LED: O iluminare LED integrată vă ajută să lucrați în condiții de lumină slabă sau în zone mai întunecate. Fără Fir: Fiind fără fir, bormașina vă oferă mobilitate și flexibilitate în locurile de muncă. Geantă de Transport: Setul vine cu o geantă de transport rezistentă pentru a păstra toate componentele organizate și ușor de transportat. Utilizare Versatilă: Această bormașină este potrivită pentru proiecte de bricolaj, întreținere auto, reparații la domiciliu și multe altele. Economisire de Timp: Cu o bormașină puternică și un set de accesorii variat, economisiți timp și efort în realizarea proiectelor dvs. Cu această bormașină cu percuție de 24V și un set generos de accesorii, aveți la îndemână instrumentele potrivite pentru a face față unei varietăți de proiecte. Fie că lucrați la construcții, în atelierul de bricolaj sau la întreținerea auto, această bormașină vă va ajuta să efectuați sarcinile cu eficiență și precizie. Cu două acumulatori reîncărcabili, puteți continua să lucrați fără întreruperi, iar designul compact și portabilitatea fac din această bormașină un partener de încredere în orice proiect. Specificatii: Tip produs : Autofiletanta / Bormasina Alimentare : Acumulator ( x 2 buc.) Putere: 5 Ah Tensiune de alimentare: 24 V Viteza de rotatie: 450-1700 rpm Trepte ajustare cuplu: 18 Cuplu maxim: 30 N*m Nivel zgomot: 92 DB Tip baterie : Li-Ion Timp de incarcare al acumulatorului : 1 Ora Numar acumulatori inclusi : 2 Buc. Tip Mandrina: Automata ( 10 mm )

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!