MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Boxa bluetooth Hopestar P8 USB cu functie de baterie externa


Boxa bluetooth Hopestar P8 USB cu functie de baterie externa

Boxa bluetooth Hopestar P8 USB cu functie de baterie externa
Portabila, fara fir; Afisaj electronic cu ora si minutul fisierului audio (functie valabila doar cand inseram card de memorie sau stick); Conexiune Bluetooth; Slot card memorie microSD (cardul nu este inclus); Slot USB pentru stick memorie; Slot auxiliary standard diamentru 3.5mm; Slotul USB poate fi folosit si pentru incarcarea telefonului direct de la boxa; Distanta transmisie bluetooth: maxim 10m; Versiune Bluetooth 4.2; Baterie interna reincarcabila polymer li-ion 3.7V/2000mAh; Functie handsfree, microfon incorporat; Canale: 2 (2.0); PMPO: 5W; Durata fuctionare baterie: (3-4 ore); Functia de redare: Radio, mp3; Material: plastic dur; Rezistenta la apa: Da; Puterea de iesire: 5W x 2; Gama de frecventa: 100Hz, 18KHz; Speaker: 57mm x 2; Intrare: DC5V 1A; Consum maxim: 2A; Dimensiuni: 26,2 x 9 x 7,8 x 8,5 cm;

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!