Boxa Portabila cu Ceas Alarma SD Bluetooth Andowl QYXB133


Boxa Portabila cu Ceas Alarma SD Bluetooth Andowl QYXB133

Boxa Portabila cu Ceas Alarma SD Bluetooth Andowl QYXB133
Caracteristici: Asculta muzica ta preferata oriunde te-ai afla cu boxa portabila all-in-one! Cu ceas si alarma incorporata, cititor de card si conectivitate Bluetooth, precum si 2 difuzoare de o claritate exceptionala, aceasta boxa iti va oferi o experienta auditiva uimitoare. Cu microfon incorporat, pentru a accepta sau a respinge apeluri telefonice. Este și un ceas cu alarma. Baterie interna cu litiu reincarcabila prin USB (cablu inclus). Versiune Bluetooth: V5.0 Raza de operare wireless: 10m. Specificatii: Ø40mm; 5W Suport protocol: A2DP, AVRCP, HFP, HSP Versiunea Bluetooth: 5.0 (Se conectează la mai multe dispozitive) Raza efectivă: aproximativ 10 m Baterie: 1600mAh Protocol suport: A2DP, AVRCP, HFP, HSP Interfață de încărcare: Micro USB, DC5V === 2A Timp de lucru: aproximativ 5 ore de apeluri și muzică (volum mediu) Timp de încărcare: aproximativ 5 ore Timp LED / timp de afișare: aproximativ 7h Suportă: muzică, apeluri hands-free, Micro SD / TF Culoare neagra Dimensiuni: aproximativ 30X5X5 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!