MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Boxa Portabila L8TD Neagra Bluetooth USB Radio Lanterna cu incarcare solara


Boxa Portabila L8TD Neagra Bluetooth USB Radio Lanterna cu incarcare solara

Boxa Portabila L8TD Neagra Bluetooth USB Radio Lanterna cu incarcare solara
Boxa Portabila L8TD Neagra Bluetooth USB Radio Lanterna cu incarcare solara Aceasta boxa portabila poate reda muzica wireless de pe orice dispozitiv cu bluetooth de la un stick USB ori direct de pe un card de memorie TF care NU este inclus. Boxa L8TD dispune de functie Hands Free functie radio FM si de lanterna Led si are o raza de transmisie wireless de pana la 10m. Specificatii tehnice: - Raportul de zgomot audio: ≥90 db - Capacitatea bateriei: 1200mAh - Voltaj: 37V - Timp normal de redare a volumului: 5-6 ore - Puterea difuzorului: 10W - Raspunsul in frecventa: 120hz-20khz - Tensiunea de incarcare: 5V / 500MA

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!