MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Boxa Portabila TG-182 Incarcare Solara


Boxa Portabila TG-182 Incarcare Solara

Boxa Portabila TG-182 Incarcare Solara
Obtineti experienta muzicii live Ascultati muzica intr-un mod cu totul nou. Adu-ti viata petrecerii cu o experienta unica a sunetului. Pur si simplu imperecheati cu telefonul tableta sau laptopul. Cablul Aux-in cardul de memorie sunt acceptate. * Sunet stereo multumita celor doua difuzoare dipuse in parti opuse ale dispozitivului * Pana la 3 ore pentru utilizare - Baterie Li-Ion 3.7V / 1200mAH * FM Radio - ascultati stiri sau bucurati-va de muzica pe timp de noapte. * Bluetooth 4.2 Cu noul chip 4.2 usor de asociat cu aproape toate dispozitivele mobile cu functie Bluetooth. * Lanterna LED incorporata - va puteti folosi de aceasta in camping acasa sau oriunde veti avea nevoie de lumina suplimentara;

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!