MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Burghiu pentru pamant 250-800 mm Crafttec MX204


Burghiu pentru pamant 250-800 mm Crafttec MX204

Burghiu pentru pamant 250-800 mm Crafttec MX204
Descoperiți eficiența și performanța în săparea găurilor pentru diverse proiecte de grădinărit sau construcții cu Burghiul pentru pământ 250-800 mm Craft Tec MX204. Acest instrument robust și practic vă oferă posibilitatea să săpați găuri în solul dur sau pietros într-un mod rapid și ușor, fără a depune eforturi suplimentare și fără a utiliza energie electrică sau combustibili. Burghiul MX204 este echipat cu o spirală solidă și ascuțită, care pătrunde în solul compact cu ușurință, asigurându-vă că puteți săpa găuri într-un timp scurt. Designul său ergonomic și mânerul confortabil vă permit să utilizați burghiul cu ușurință și să controlați direcția și adâncimea săpăturii fără eforturi inutile. Burghiul de pământ 250-800 mm Craft-tec MX201 este universal și poate fi atașat la majoritatea tipurilor de motoburghie. Acesta are rolul de a găuri pământul, pentru diverse întrebuințări (găuri pentru plantat copaci, găuri pentru garduri/construcții,etc.) CARACTRISTICI GENERALE: - Culoare burghiu: Negru - Model: Tip spirală - Diametru: 250 mm - Înălțime: 800 mm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!