Camera de Supraveghere Solara 4G de 3 MP Zoom 10X Full HD 1080p Panou Solar 9W


Camera de Supraveghere Solara 4G de 3 MP Zoom 10X Full HD 1080p Panou Solar 9W

Camera de Supraveghere Solara 4G de 3 MP Zoom 10X Full HD 1080p Panou Solar 9W
Camera de supraveghere solară 4G de 3 MP, cu zoom optic 10X și rezoluție Full HD 1080p, este o soluție modernă și eficientă pentru monitorizarea securității. Echipată cu un panou solar de 9W, această cameră oferă o supraveghere autonomă și de înaltă calitate, ideală pentru locații izolate sau greu accesibile la rețeaua electrică și internet. Cu o rezoluție de 3 MP și tehnologia Full HD 1080p, camera captează imagini clare și detaliate, fie că este zi sau noapte. Zoom-ul optic 10X permite o apropiere de imagine fără a pierde din calitate, astfel încât poți observa și cele mai mici detalii de la distanță. Aceasta o face potrivită pentru monitorizarea unor suprafețe extinse, precum curți, depozite, sau proprietăți mari. Aceasta camera a fost creata pentru linistea ta sufleteasca. Indiferent ca este zi sau noapte, ea vede tot ce misca. Beneficiaza de 4G si aplicatie online V380 PRO pe care o poti instala pe telefon/Tableta sau laptop. Aplicatia va permite sa rotiti camera dupa bunul plac de la distanta. D easemenea aplicatia este foarte bine facuta si foarte stabila. AVANTAJE: Calitate superioara prin cei 3 MP. Zoom 10X Digital Distanta IR 30M. Comunicare bidirectionala. Senzor de miscare performant / Detectie Forma Umana (PIR Detection) Distanta 10-12M. Panou solar si acumulatori dedicati pentru autonomie mare 8000mAh. Tehnologie infrarosu pentru o vedere cat mai buna pe timp de noapte. Temperatura functionare: -30°~+50°

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!