Cantar corporal SMART conectare bluetooth monitorizare greutate max 180kg


Cantar corporal SMART conectare bluetooth monitorizare greutate max 180kg

Cantar corporal SMART conectare bluetooth monitorizare greutate max 180kg
Precizie Ideale pentru masurarea precisa a greutatii Potrivit in orice casa Se poate depozita in orice spatiu De ce ai nevoie de acest cantar? Gadget-ul IDEAL! Datorita afisajului electronic si a setarilor complexe cantarul pentru corp este usor de utilizat si afiseaza in doar cateva secunde rezultatele in procesul de cantarire. Nu trebuie sa iti bati capul deoarece acesta afiseaza greutatea automat dupa ce ai urcat pe el. Specificatii : Formă: Pătrat Număr de model: Cantar de baie Greutate maximă recomandată: 180 kg Material: Geam armat Indicație pentru greutatea cântarului de sănătate: DIGITAL Tip scară: DIGITAL Punct de legătură metalic la scară de sănătate: DIGITAL Funcţie: Măsurarea greutății, Testarea grăsimii corporale și a conținutului de apă Tip: Cântare de uz casnic Mărimea: 26cmx26cm Alimentare electrică: 2 * baterii AAA neinclusee

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!