MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cantar De Baie Display LCD Platforma Din Sticla Securizata 180 kg RD-E250


Cantar De Baie Display LCD Platforma Din Sticla Securizata 180 kg RD-E250

Cantar De Baie Display LCD Platforma Din Sticla Securizata 180 kg RD-E250
Cantarul digital PERSONAL SCALE are suprafata din sticla, ecran cu afisaj digital si poate cantari maxim 180 de kg . Daca tineti o dieta sau cura de slabire acest cantar este foarte indicat pentru a va monitoriza greutatea deoarece este echipat cu un sistem pe senzori de inalta precizie iar greutatea afisata este intodeauna cea reala . Specificatii: - Capacitate maxima de cantarire: 180 Kg - Platforma din sticla - Oprire automata 8 secunde - Afisaj electronic - Resetare automata la 0 Kg - Sistem cu precizie inalta de masurare a greutatii - Functionare cu baterii (NEincluse in pachet)

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!