MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cantar Electronic Cu Afisaj LCD E343 model MINGE


Cantar Electronic Cu Afisaj LCD E343 model MINGE

Cantar Electronic Cu Afisaj LCD E343 model MINGE
Cantarul corporal E343 este un cantar electronic personal, cu platforma din sticla tratata termic, securizata, ce ofera o protectie antisoc foarte ridicata si este usor de curatat. Cu o simpla atingere a platformei de sticla se asigura pornirea automata a cantarului, se efectueaza masuratorile si se afiseaza rezultatul, pentru a obtine o economisire a bateriei. Ecranul LCD asigura o afisare usor de citit, iar rezultatele valorilor sunt afisate cu o precizie de 100 grame. Designul subtire si inedit permite manevrarea si depozitarea usoara a acestui cantar. Caracteristici: Cantar corporal electronic Model: E343 Afisaj LCD Senzor de atingere a suprafetei Dispune de functie auto-zero Alimentare: Baterii AAA neincluse Design inedit,subtire Economisirea bateriei Precizie cantarire de 100 g Greutate maxima suportata: 180kg Afisare greutate cu maxima precizie Sticla groasa, securizata Material: sticla, ABS Dimensiuni: 27 x 27 cm

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!