MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cantar electronic Lider MX411 de 40 kg digital functii multiple


Cantar electronic Lider MX411 de 40 kg digital functii multiple

Cantar electronic Lider MX411 de 40 kg digital functii multiple
Cantarul electronic de 40 kg cu platforma, perfect pentru utilizarea in depozite, piete, acasa sau in orice loc unde este necesara cantarirea produselor mai grele. Cantarul electronic cu platforma are afisaj LCD, taste digitale si functioneaza pe baza unui acumulator de 6v-4Ah sau direct conectat la reteaua electrica 220v unde se si incarca. Platan din inox, structura din plastic rezistent la uzura, picioare plastic foarte rezistente reglabile prin rotire. Caracteristici: Afisare greutate si pret unitar Eroare minima 2 Grame Platan din inox Functionare cu acumulator sau la retea 220V Specificatii Tip Cantar electronic de precizie Material Otel Material platan Inox Tip alimentare Acumulator intern Pb 4V/4Ah si alimentator de priza inclus Interfata Serial Functii 7 memorii PLU Display 15 cm Norma certificare T-078/2015 Afisaj maxim de cifre 7 Greutate maxima 40 Kg Acuratete cantarire 2 g Autonomie 7 h Tensiune alimentare 220 V Temperatura de operare -10°C la 40°C Numar taste 24 Dimensiuni Lungime 60 cm Latime 40 cm Inaltime 15.3 cm Platan 34.5 x 36.2 cm

Produse accesate

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!