MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Casti audio tip bratara HM50 Wireless ALBASTRU


Casti audio tip bratara HM50 Wireless ALBASTRU

Casti audio tip bratara HM50 Wireless ALBASTRU
HM50 este un set de casti Bluetooth , versiunea Bluetooth 5.0, performanta stabila, program de economisire a energiei, acest set de casti poate fi utilizat in mod continuu timp de 4 ore, acumulator litiu reincarcabil, design, foarte confortabil de purtat, aceasta sectiune a efectului bas bass este foarte bun! Caracteristici: - Programul de economisire a energiei cu program Bluetooth 5.0 pentru a suporta telefoanele mobile, tablet PC-urile, televizoarele si alte dispozitive Bluetooth. - Apel hands-free Asistenta hands-free de apel, placere discret de apel. - ID-ul apelantului apeleaza un numar de voce inteligent, utilizarea mai convenabila. Afisati castile de afisare in timp real ale telefonului mobil, astfel incat sa stiti bine puterea setului cu casca.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!