MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Casti stereo cu fir si microfon M80


Casti stereo cu fir si microfon M80

Casti stereo cu fir si microfon M80
Spre deosebire de castile auriculare traditionale, circulare, proiectarea aceasta este definita de geometria urechii, ceea ce le face mai confortabile pentru mai multe persoane decat alte casti stil auricular. Difuzoarele au fost proiectate pentru a maximiza productia de sunet si de a minimiza pierderea sunetului, ceea ce inseamna ca veti obtine un sunet de inalta calitate. Puteti sa reglati volumul, sa controlati redarea de muzica si video si sa raspundeti sau sa incheiati apelurile.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!