Casti Wireless cu Urechi de Pisicuta CXT-B39- pliabile microfon incorporat Bluetooth 5.0


Casti Wireless cu Urechi de Pisicuta CXT-B39- pliabile microfon incorporat Bluetooth 5.0

Casti Wireless cu Urechi de Pisicuta CXT-B39- pliabile microfon incorporat Bluetooth 5.0
Casti Wireless cu Urechi de Pisicuta pliabile microfon incorporat Bluetooth 5.0 Stereo slot card MP3 Player cu functii LED interactive culoare Roz Specificatii wireless/produs: Bluetooth: V5.0; Frecventa de lucru: 2.402 - 2.480GHz banda ISM; Raza de actiune: 10 m; Interfata PC: USB 2.0; Suport card TF: 128MB - 32GB; Baterie: Lithium 200 mAh; Speaker: ⌽40mm; Impedanta: 32 ohmi; Frecventa raspuns: 20HZ-20KHZ; Un design dragut elegant si unic intermitent pentru urechi de pisica foarte atractiv potrivit pentru copii fete prietene fani Cosplay. Cu caracteristicile tehnologiei Wireless 5.0 port audio de 3.5 mm microfon si difuzor incorporate player Micro SD Card MP3 apel hands-free castile BT sunt un super companion pentru dvs. in timpul vietii si calatoriilor zilnice. Conexiune Wireless: conexiune rapida si stabila. Usor de asociat cu aproape toate dispozitivele audio compatibile Wireless pentru a va bucura de muzica fara fir si apeluri hands-free. Redare card AUX-IN & SD Conectati-va la dispozitivele audio (cum ar fi MP3 / MP4 laptop etc.) fara functia BT prin cablul de 35 mm inclus. Suporta de asemenea redarea muzicii cu card MicroSD. Calitate excelenta a sunetului Driverul (difuzorul) cu diametru de 40 mm de inalta precizie va ofera un camp sonor viu si o claritate a sunetului si va scufunda in propria dvs. muzica. Design ergonomic Lungime banda ajustabila perna moale pentru urechi din piele confortabila de purtat. Casti pliabile usor de depozitat.

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!