MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cheie multifunctionala cu Autoblocare 7-15 mm


Cheie multifunctionala cu Autoblocare 7-15 mm

Cheie multifunctionala cu Autoblocare 7-15 mm
Caracteristici: DESIGN AUTOBLOCANT: Folosiți funcția de autoblocare cu arc automat încorporat, ușor de utilizat cu o singură mână, simplu și practic, îmbunătățind eficiența. PRINDERE SUPERIOARĂ: Mânerul forjat cu dinți cu două filete poate prinde cu fermitate conducta sau piulițele, oferind o aderență antiderapantă și ajustări rapide, ușor de utilizat, economisindu-vă timp și efort. COMPATIBILITATE: Intervalul de prindere este de la 7-15 mm pentru cheia de 6 inch, Intervalul de prindere este de la 9-25 mm pentru cheia de 8 inch, Intervalul de prindere este de la 15-35 mm pentru cheia de 10 inch, Intervalul de prindere este de la 19-43 mm pentru cheia de 12 inch, potrivit pentru utilizare pe conducte, șuruburi, piulițe și altele. CONSTRUCȚIE SOLIDĂ: Fabricat din oțel aliaj de crom-vanadiu, corp călit și forjat, cu o duritate de până la HRC 60, rezistent și durabil pentru o viață lungă. MÂNER MULTIFUNCȚIONAL: Mânerul ergonomic menține încheietura mâinii utilizatorului într-o poziție confortabilă pentru a reduce efortul. Coada călită din oțel carbon poate fi folosită pentru ridicare sau ciopârțire, fiind un bun asistent pentru acasă sau în călătorii. Specificatii: Material: Oțel aliaj crom-vanadiu Lungime: 6 inch: 150 mm; 8 inch: 200 mm; 10 inch: 286 mm; 12 inch: 300 mm Greutate: 6 inch: 85 g; 8 inch: 214 g; 10 inch: 286 g; 12 inch: 549 g Interval de prindere: 6 inch: 7-15 mm; 8 inch: 9-25 mm; 10 inch: 15-35 mm; 12 inch: 19-43 mm PACHETUL INCLUDE: 1 x Cheie calitate industrială cu autoblocare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!