MallWeb.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Cheie Roti Telescopica cu 2 Tubulare TU


Cheie Roti Telescopica cu 2 Tubulare TU

Cheie Roti Telescopica cu 2 Tubulare TU
Cheie Telescopica Roti cu 2 tubulare Descriere Cheie tubulara telescopica tip L cu cap reversibil cu doua marimi: 17-19 mm si 21-23 mm. Lungimea reglabila a tijei extensibile poate ajunge la maxim 44 cm. O cheie profesionala pentru roti este accesoriul pe care fiecare sofer trebuie sa il aiba in masina - nu stiti niciodata cand ar putea fi util. Cheia are o forma speciala in forma de L , care permite schimbarea rapida si usoara a rotilor fara aptitudini speciale. Nu necesita forta - cheia telescopica desurubeaza si strange perfect suruburile . Nu ocupa mult spatiu - o puteti pastra cu usurinta in portbagaj sau in cutia de scule. Caracteristici: - 1 capat: 17/19 mm - 2 -lea capat: 21/23 mm - lungime cheie: 31 cm, se extinde pana la 44 cm - greutate: 1,1 kg In set: - cheie telescopica - 2x tubulare

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!