Chinga Ancorare 12 metri X 35mm


Chinga Ancorare 12 metri X 35mm

Chinga Ancorare 12 metri X 35mm
Chinga Ancorare 12 metri X 35mm Se recomanda folosirea chingii in timpul transporturilor sau in timpul stocarii si depozitarii marfurilor. Pentru ancorarea marfurilor paletizate prin amarare sau presare, diverse utilaje, bagaje etc. Aceasta este o chinga usoara, sigura, usor de folosit, care nu deterioreaza marfurile. Caracteristici generale: - Latime chinga: 35 mm - Lungime chinga: 12 m - Forta admisibila de tensionare: (LC) 1000/2000 daN - Forta nominala de tensionare: 350 daN - Material: Polyester Nylon - Cu carlige la ambele capete, compus dintr-o parte scurta de 0.5 m (la un capat cu clichet, la un capat cu carlig), respectiv dintr-o parte lunga cu carlig la capat (8, 10, 12m) *Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site. Echipa GAVE.RO"

Despre

Despre proiect

Am adunat intr-un singur loc o multitudine de magazine online pentru ca tu sa te bucuri de experienta cumparaturilor exact ca la mall!

Oferte promotionale

Urmareste cu atentie ofertele noastre si alege produsele care ti se potrivesc. Lasa-ne un feedback cu ofertele pe care ti le doresti!

Cum imi public produsele

Vrei sa fii prezent in Mall Web? Cautam comercianti de top cu oferte avantajoase pentru vizitatorii nostri. Trimite-ne un mesaj!